Raw Food kage med lakridscreme og hvid chokolade

Den her kage er enormt lækker, nogenlunde LCHF venlig og rækker til ca. 4 personer:

Ingredienser til bund

  • ½ dl valnødder

    Lækker raw food kage med lakridscreme og hvid chokolade. Det bliver bare ikke bedre!

    Lækker raw food kage med lakridscreme og hvid chokolade. Det bliver bare ikke bedre!

  • 1,5 dl mandler
  • 2 spsk agavesirup
  • 1 spsk smeltet kokosolie
  • 1 tsk vaniljepulver

Blend det hele til nødderne er hakket i små stykker. Fordel massen i cirka 1-2 centimeters tykkelse en lille rugbrødsform (eller halvdelen af en stor) beklædt med husholdningsfilm.

Stil formen i køleskabet.

Ingredienser til midte

  • 13 udblødte dadler (eller udblødte, tørrede abrikoser)
  • 1 spsk smeltet kokosolie
  • ½ spsk smør
  • 1-2 spsk mandelmælk eller fløde
  • Ca. 1 tsk lakridspulver (smag til)

Fjern eventuelle sten fra dadlerne, og blend herligheden til en lind masse. Fordel massen på nøddebunden i rugbrødsformen, og stil den tilbage på køl.

Ingredienser til top

  • 150 g hvid kogechokolade
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 spsk smør

Smelt chokoladen over vandbad, og rør sammen med olie og smør. Hæld chokolademassen over lakridscremen i formen, drys med lakridspulver og stil på køl.

Kagen er spiseklar når chokoladen ovenpå er stivnet efter 1-2 timer.

 

FacebookTwitterGoogle+Share