Hvis jeg var konge…

En rigtig konge skal være viis, klog og venlig – og frem for alt skal han være i stand til at forvalte sin magt, så hans rige altid er et godt sted at bo.

Derfor, hvis jeg var konge:

 

Skulle min personlige alkymist opfinde kaloriefri Nutella.
Nu!

Ville jeg hver morgen blive hilst med et ”Hil kongen”, og ikke det nuværende ”Hvem fa’en har drukket den sidste sjat mælk?”, ”Mooar, moorn’maaad!”, *hamrer på grydelåg* og lignende.

Skulle Post Danmark og alt dets væsen sendes til russerne med den transsibirske jernbane, så vi andre slipper for at bøvle med de dér grådige bondefangere (ræk en hånd i vejret hvis du kan huske dengang frimærker kostede 3,75).

Ville det være yderst forbudt at kommentere kvinders bilkørsel. Vi kører skidegodt, så er det sagt – og konger har altid ret!

Ville jeg indlogere alle kontanthjælpsmodtagerne på kongeslottet, hvor de hører til – for Venstre siger jo, at de alle lever som grever og baroner. Ikke?

Var Pharrel Williams forbudt. Kongens ører tåler ham ikke. I øvrigt vil enhver radiovært der formaster sig til at spille Volbeat, Nickelback eller Nephew blive idømt evigt straffearbejde i de kongelige miner.

Ville man træne aber til at ordne vasketøjsbunkerne i alle landets husstande (det vil nok score billige konge-point hos flerbørnsfamilier og ungkarle).

Vedtage ved lov, at mødre først må forstyrres efter kl. 9.00.

Ville det være både moralsk og etisk forsvarligt at spise kage til morgenmad. For konger gør hvad de vil!

 

Hav en dejlig dag derude.

//Bloggekongen

FacebookTwitterGoogle+Share