Hvem vil ha’ et snothoved?

Så har jeg landet en jobsamtale. I en spændende organisation og med en jobbeskrivelse, der går lige i hjertekulen hos en journalist/kommunikatør.Jubiii!

Men *SLAM BANG*. I går indhenter Loppens dagpleje-hjemmebragte forkølelsesvirus mig, og nedlægger mig i ét velrettet hug. Med alt hvad det nu indebærer af feber, snot, tungt hoved, øm hals og kløende øjne og følelsen af at hovedet er pakket ind i vat.

Denne gang er det ikke en simpel kvindeinfluenza – det er nærmere forstadiet til en vaskeægte mandeinfluenza. Eller også er det Ebola. Eller noget der ligner. Rædsomt er det i hvert fald.

Men en dræbende virus i kroppen ændrer jo ikke på, at jeg gerne vil have jobbet. Så jeg stod troligt op i morges, forsøgte at dække det feberblussende ansigt med make up, og kørte til jobsamtale. Og jeg følte mig pludselig helt vildt uoplagt, selvom der ikke var noget, jeg hellere ville, end at køre med klatten og score jobbet.

CAM05281-1~2Atju.
Har du nogensinde overværet det pinlige øjeblik, hvor ham den klamme, vamle gamle, snøvlende drukkenbolt uden situationsfornemmelse spotter en lille flok attraktive, velklædte mennesker på den anden side af baren, og straks opsøger dem, blander sig i samtalen og lægger kraftigt an på dem – uden at fatte, at de pæne mennesker ville ønske, han smuttede, men bare var for pæne til at sige det direkte?
Godt.
Forestil dig nu, at interviewerne er de pæne mennesker. Baren er bordet i mødelokalet.

Den snøvlende, rødmossede drukkenbolt er mig.

Jeg håber inderligt, at de pæne mennesker tænker: ”hey, lad os da ansætte hende snothovedet. Bag al feberen, klamheden og bakterierne er hun sikkert flink og dygtig og helt vildt meget den rette til at løfte netop vores opgaver”.

Men jeg må vel indse, at oddsene nok er fortvivlende små.

Der er vel heller ingen der tror på, at ham den klamme vamle drukkenbolt er én, man gider ha’ i sin vennekreds, når han da ikke lige er klam, vammel og anmassende?

Nu vil jeg finde kleenex frem og trøstespise verdens bedste chokoladekage (som I nok skal få opskriften på inden længe).

//Snotteknolden

PS: Vi tager den lige igen:

definition1

 

FacebookTwitterGoogle+Share